легализация, апостиль

легализация, апостиль, бюро переводов, перевод текста
бюро переводов
письменный перевод письменный перевод
письменный перевод, цены письменный перевод, цены
конфиденциальность конфиденциальность
перевод текстов перевод текстов
примеры перевода примеры перевода
варианты оплаты варианты оплаты
вакансии вакансии
статьи статьи
ссылки ссылки
визы визы
легализация, апостиль легализация, апостиль
книга отзывов книга отзывов
контакты контакты
перевоы текстов
локализация, разработка веб сайтов
легализация, заверение, апостиль
Великобританія. Візи чоловіка (дружини) / нареченого (нареченої)

Ці документи можуть допомогти Вам отримати візу чоловіка(дружини) / нареченого(нареченої):
  1. Копія сторінок паспорту Вашого чоловіка(дружини) / нареченого(ої), що містять особисті дані, дані про його(її) громадянство або еміграційний статус, а також копії всіх інших сторінок, що містять еміграційні печатки, які можуть підтвердити будь-які ваші спільні подорожі.
  2. Ваш внутрішній паспорт.
  3. Копія свідоцтва про шлюб (якщо таке є).
  4. Копія свідоцтва про розлучення (якщо Ви або Ваш наречений(а) раніше були у шлюбі).
  5. Нотаріально підтверджений лист, який засвідчує, що Ваш колишній чоловік(дружина) не заперечує, щоб його(її) дитина(діти) виїхали з Вами до Великої Британії на постійне місце проживання.
  6. Підтвердження умов проживання у Великій Британії (наприклад, контракт про найм житла або лист з Будівельного Товариства, якщо Ваш чоловік(дружина) / наречений(а) є власником будинку). Звичайно, Ви та Ваш спонсор маєте займати окрему, достатню для двох осіб житлову площу.
  7. Підтвердження працевлаштування та доходів Вашого чоловіка(дружини) / нареченого(ої) (наприклад, лист від його(її) працедавця).
  8. Підтвердження заощаджень Вашого чоловіка(дружини) / нареченого(ої) у Великій Британії (останні довідки з банку про стан рахунку або довідки з Будівельного Товариства).
  9. Лист від Вашого працедавця або безпосереднього керівника із зазначенням терміну Вашої роботи в організації, Вашої заробітної плати, а також посади, яку Ви займаєте (займали) за останні 5 років.
  10. Підтвердження будь-яких додаткових доходів сім`ї, крім вказаних у пункті 9 (якщо такі є).
  11. Будь-які докази тривалості та глибини ваших стосунків (листи, телефонні рахунки, фотографії і т.і.).

2004 — 2016 © Ирина, бюро переводов. Miracle Design, создание сайта.