легализация, апостиль

легализация, апостиль, бюро переводов, перевод текста
бюро переводов
письменный перевод письменный перевод
письменный перевод, цены письменный перевод, цены
конфиденциальность конфиденциальность
перевод текстов перевод текстов
примеры перевода примеры перевода
варианты оплаты варианты оплаты
вакансии вакансии
статьи статьи
ссылки ссылки
визы визы
легализация, апостиль легализация, апостиль
книга отзывов книга отзывов
контакты контакты
перевоы текстов
локализация, разработка веб сайтов
легализация, заверение, апостиль
ДОКУМЕНТИ, ЩО ПОДАЮТЬСЯ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ВІЗИ ДЛЯ ВОЗЗ'ЄДНАННЯ РОДИНИ (З ГРОМАДЯНАМИ ІСПАНІЇ АБО КРАЇН ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ)

Основні вимоги до особи, що возз'єднується з родиною.
  1. Свідоцтво про шлюб, видане органами реєстрації актів громадського стану, або нотаріально завірена ксерокопія родинної книги, які засвідчують ступінь спорідненості з громадянами Іспанії або Європейського Союзу.
  2. Закордонний паспорт з терміном дії, що перевищує термін дії візи, про надання якої Ви просите, як мінімум, на 120 днів. Подається також ксерокопія всіх сторінок, на яких є візи або штампи прикордонних служб.
  3. Чотири кольорових фотокартки заявника розміром 3x4.
  4. Чотири копії заповненої латинськими літерами та підписаної зацікавленою особою заяви на отримання візи.
    Просимо поруч з адресою заявника обов'язково зазначати номер контактного телефону.
  5. Нотаріально завірена ксерокопія паспорту, або Д.Н.І. (посвідчення особи) громадянина Іспанії чи Європейського Союзу, з яким хоче возз'єднатись громадянин України.
  6. Якщо особи, що возз'єднуються, з якоїсь причини змінили прізвища, то необхідно мати при собі оригінали та фотокопії відповідних свідоцтв про народження та документів, які засвідчують родинний зв'язок між особою, що возз'єднує та тими, хто возз'єднується.
    Спеціальні вимоги до особи, що возз'єднується з родиною в залежності від відношення до особи, яка возз'єднує.
  7. Коли з родиною возз'єднується дитина лише одного з членів подружжя віком до 21 року необхідно подати:
    1. Якщо возз'єднується неповнолітня дитина віком до 18 років додається нотаріальний дозвіл та фотокопія паспорту батька (або матері), який дає згоду на постійне проживання дитини і Іспанії. За потребою, Посольство Іспанії в Києві може запросити батька (чи матір) на співбесіду, щоб пересвідчитися в дійсності поданих документів. Якщо батьківські права на дитину має лише одна особа, то подається відповідне рішення суду, перекладені на іспанську мову у будь-якому бюро перекладів та завірене в Посольстві Іспанії в Києві.
    2. Нотаріальна заява громадянина Іспанії чи Європейського Союзу, в якій засвідчується його бажання возз'єднатись з дітьми дружини чи чоловіка та вказано, що він бере на себе зобов'язання забезпечити дітей всім необхідним під час перебування в Іспанії (житло, медичне обслуговування, утримання).
  8. Якщо з родиною возз'єднується повнолітні діти чи батьки:
    1. Нотаріальна заява особи, що возз'єднує, в якій засвідчується її бажання возз'єднатись з особою, яка возз'єднується та вказано, що вона бере на себе зобов'язання забезпечити її всім необхідним під час перебування в Іспанії (житло, медичне обслуговування, утримання),
    2. Документальне підтвердження проживання за рахунок чи на утриманні особи, що возз'єднується.
  9. Якщо особа, що возз'єднує не працює і живе на прибуток від вкладів, є студентом чи пенсіонером:
    1. Нотаріальна заява особи, що возз'єднує, в якій засвідчується її бажання возз'єднатись з особою, яка возз'єднується та вказано, що вона бере на себе зобов'язання забезпечити її всім необхідним під час перебування в Іспанії (житло, медичне обслуговування, утримання).
    2. Оригінал та завірена фотокопія документу, який засвідчує родинний зв'язок між особою, що возз'єднує та тими хто возз'єднуються.
    3. Документ, що засвідчує наявність достатнього прибутку у особи яка возз'єднує чи свідчення того, що дані прибутки вона буде отримувати регулярно (за умови, що ці прибутки не будуть менші за мінімальну заробітну плату).
  10. Посольство Іспанії залишає за собою право просити про надання будь-яких додаткових документів з метою перевірки наданої заявником інформації.1
    1 ПРИМІТКА: Рекомендуємо зацікавленим особам не здійснювати жодних грошових сплат до прийняття позитивного рішення про видання візи та залишати собі копію всіх переданих до Посольства документів при поданні документів на візу.

2004 — 2016 © Ирина, бюро переводов. Miracle Design, создание сайта.